четвер, 28 квітня 2016 р.

30-РІЧЧЮ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ...

26 квітня 2016 року в приміщенні Будинку культури пройшов вечір-спогад "Чорнобиль- незагоєна рана України", присвячений 30-річчю Чорнобильської катастрофи. Основні організатори вечора - Вернигородоцька сільська бібліотека (бібліотекар - Миколайчук А. П.) та Будинок культури (Директор - Онофрійчук Н. В). При проведенні заходу активну участь брали учні 4,5 і7 класів (Тучак Таня, Ткачук Юля,Зичук Юра, Стасенко Каміла, Антонюк Каріна, Мартинюк Яна, Садова Анастасія).
Звучали спогади про ті трагічні дні квітня 1986 року, про евакуацію жителів, про забруднення радіаційними викидами навколишньої природи. Згадали поіменно ліквідаторів аварії на ЧАЕС, тих, хто ступив у нерівний двобій з радіактивною пожежею та собою закривши інших. Тих, хто занинули майже одразу. Вічна їм пам'ять!
Для присутніх на вечорі звучали пісні "Зона" у виконанні Лілії Сандулеси, "Чорнобильська зона" Тараса Петриненко, "На могилі моїй посадіть молоду яворину" у виконанні Степана Гіги, "Чорнобильська біда" у виконанні Наталії Май. Горіла свіча пам'яті.

1 коментар:

  1. Я ніколи не думав, що буду мати право на отримання позики, яку мені надали співробітник Педро та його кредитна компанія, яка була дуже гладкою та прозорою в кожній розмові, яку ми проводимо під час процесу позики, я ще раз подякую йому та його кредитній організації за роботу молодець, запропонувавши мені позику в розмірі 22 мільйони євро з низькою ставкою 2 річних доходів, вони є справжньою компанією з реєстром позик на простих умовах. зв’яжіться з кредитною компанією через pedroloanss@gmail.com WhatsApp: + 1-8632310632.

    ВідповістиВидалити